Szeptember 21-én rendezi meg a Közösen Dorogért Egyesület a FÓKUSZ – Fiatalok Kulturális Szeánsza (Legyen KÖZÖD hozzá!) című programot a dorogi Otthon téren és a művelődési házban.

Az összművészeti rendezvény európai uniós támogatással, a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00270 pályázati azonosító számú projektnek köszönhetően valósulhat meg.

Az Európai Kultúra Napján összművészeti fesztiválra várja a dorogiakat és a térségben élőket a Közösen Dorogért Egyesület. A FÓKUSZ – Fiatalok Kulturális Szeánsza (Legyen KÖZÖD hozzá!) elnevezésű rendezvény alkalmával az érdeklődők Szabó-Berghauer Zoltán író Hám Kálmánról szóló dokumentumregényének ősbemutatóján, és a könyv előzményének tekinthető, Fábri Zoltán rendező által jegyzett film, az Életjel vetítésén vehetnek részt. A Dorogi József Attila Művelődési Házban tartandó vetítés mellett az úgynevezett „Sörkert”, az Otthon tér is lehetőséget kínál a mozgókép kedvelőinek az élményszerzésre: reklámfilmeket és régi dorogi dokumentumfilmeket vetít az egyesület.

Az összművészeti fesztivál további színfoltja a FÓKUSZ fotóművészeti pályázatra beküldött és zsűrizett alkotásokból nyíló kiállítás, illetve az estet záró táncrendezvény, a „filmslágerek parti”.

A rendezvény szeptember 21-én 17 órától nyitja kapuit, köszönhetően az Európai Unió és a Magyar Állam 3,94 millió Ft -os vissza nem térítendő támogatásának.

A projektről bővebb információt a www.kozodegyesulet.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

kozodegyesulet@gmail.com

Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük