Közösen Dorogért Egyesület a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00270 pályázati azonosító számú FÓKUSZ – Fiatalok Kulturális Szeánsza (Legyen KÖZÖD hozzá!) című program keretében fotópályázatot hirdet.

A pályázat nyitott, korhatár nélkül, minden dorogi, vagy dorogi kötődésű amatőr és profi fotós számára.

A fotók beküldési határideje 2019. szeptember 1.

Fotópályázatot két kategóriában, korhatár és egyéb kikötések nélkül hirdetjük meg:

Élet-Jel kategória

Leírás: Szabad asszociáció a témában. Fekete-fehér vagy színes, digitális technikával (fényképezőgéppel, mobiltelefonnal) készített fotó vagy maximum 3 képből álló sorozat, fotómontázs beküldésével lehet pályázni. Eredeti méretben (nagy felbontású, minimum: 3456 x 5184; min.: 4 MB), e-mail címre beküldött fotókat várunk.

E-mai cím: kozodegyesulet@gmail.com

A pályaműveket a kiválasztás után a szervezők rendelkezésére bocsátják alkotóik, hogy azokat kiállításra készíthessék elő.

Dorogi hangulatok kategória

Leírás: színes vagy fekete-fehér, mobiltelefonnal készített fotó , minimum: 3265 x 1836, 3 MB), e-mail címre – kozodegyesulet@gmail.com – beküldve. Elsősorban dorogi fiatalok (7-25 évesek) alkotásait várjuk.

Pályázni: egy képpel vagy 3 képből álló sorozattal lehet, fotómontázzsal lehet.

A pályázók számítógépes programokkal állíthatnak a képek beállításain, arányain.

Kérjük, a pályázókat, hogy a fotó(k) mellett – a kategória jelölésével, a kép címével együtt – e-mailben küldjék el a kitöltött pályázati adatlapot jelentkezésük mellé.

Kategóriánként a művészekből álló zsűri által kiválasztott legjobb képek szerzői, az első helyezettek 50-50 ezer Ft értékű díjban részesülnek.

A közönség által legjobbnak ítélt pályamű „Közönségdíjban” részesül.

A KÖZÖD Egyesület „Különdíjat” adhat.

A kategóriánként kiválasztott 10-10 fotó nagyméretű hordozó anyagra nyomtatva kiállításra kerül a FÓKUSZ 2019. szeptember 21-én tartandó szabadtéri rendezvényén, amelyet a dorogi Otthon téren (Sörkert) tart a kiíró.

A zsűri által kiválasztott fotók szellemi tulajdonjoga átszáll a KÖZÖD Egyesületre.

Személyenként kategóriánként egy pályázatot fogadunk el.

A pályázati adatlap letölthető INNEN.